top of page

Penthouse / Appartement 5 personen

Ideaal gelegen  op de  laatste verdieping (7°) van een modern en rustig appartementsgebouw, met een mooi uitzicht op de zee en slechts op 200 m van het strand.

 

Het centrum van Calpe bevindt zich op een steenworp.  U kunt er te voet naartoe.  Winkels, Grootwarenhuizen, restaurantjes, cafeetjes, enz. wachten er op u .

Magische ligging

Elkeen die in Calpe geweest is, zal u vertellen dat het een magische plaats is.  Er is keuze tussen de goudgele stranden met fijn zand, rustige inhammen en kleine kreekjes. 

Een middellands zeeklimaat, met een gemiddelde van 18° C is ideaal openlucht activiteiten en de natuur te verkennen.

 

Laten we de rots van Calpe niet vergeten, de Penon de Ifach, het embleem van de stad en de costa Blanca.  Wie de hoogte niet vreest, kan van boven op de berg (332 m) genieten van een prachtig uitzicht op Calpe en het hinterland.

Voor elk wat…

Indien je niet houdt van bruinen op het strand, dan zijn er nog tal van andere mogelijkheden om je tijd op een aangename manier door te krijgen.  Watersporten, fiets- en wandeltochten, rondtoeren in de mooie natuur of op culturele ontdekking gaan.  De liefhebbers van de Golfsport kunnen eveneens terecht op de verschillende golfbanen in een straal van 30 km rond Calpe (Altea, Benidorm, Moraira).

bottom of page